Dode Zee badzout Roos 850 gr.

Vorige Artikel 5 van 5
€ 16,95 (inclusief btw)

Dode Zee Zout heeft een zeer gunstige invloed op de conditie van de huid en staat bekend om de helende werking bij huidklachten. Het bevat alle noodzakelijke mineralen die nodig zijn voor een gezond lichaam. 

Dode Zee Zout onderscheidt zich van ‘gewoon zout’ door het hoge gehalte aan magnesium en het brede spectrum aan sporenelementen. Het bevat meer dan 40 verschillende mineralen die elk een specifieke werking hebben. 

Het gebruik van Dode Zee Zout in een (hand- of voet-) bad maakt de huid sterker en vitaler. Door de toevoeging van essentiële rozenolie werkt Dode Zee Badzout Roos heilzaam bij uiteenlopende aandoeningen.

 

TOEPASSING

Aan roos wordt een aantal eigenschappen toegeschreven. Zo heeft het een gunstige invloed op de vrouwelijke organen en reguleert het de hormoonhuishouding. Roos kan heilzaam werken bij de behandeling van vroegtijdige huidveroudering en bij bijvoorbeeld couperose doordat het een te sterke doorbloeding vermindert. Door de combinatie met de heilzame eigenschappen van Dode Zee Zout wordt Dode Zee Badzout Roos als opwekkend en harmoniserend ervaren. Bij regelmatig gebruik verbetert ook de vochthuishouding, zodat de huid gladder en strakker wordt. 

Een bad in een sterke concentratie Dode Zee mineralen verlicht ook klachten bij ernstige huidaandoeningen, reuma, mycose nagels en chronische ontstekingen. Daarnaast vermindert Dode Zee Zout oedemen, verbetert het de werking van de schildklier en stimuleert het de uitscheiding van vetzuren uit het vetweefsel. Ook stimuleert het de bloedcirculatie en de huidstofwisseling en werkt het mee aan het herstel van eczeem, psoriasis, kloven, wratjes en voetschimmel.

 

GEBRUIK

De 100% natuurzuivere essentiële rozenolie en de gedroogde rozenknopjes worden apart van het Dode Zee Zout in respectievelijk een flesje en een zakje meegeleverd. 

Voeg de olie en de knopjes niet direct toe aan het badwater, maar meng het eerst met het zout. Voeg dit mengsel vervolgens aan het water toe. 

Gebruik ter ontspanning:
Neem gedurende 30 minuten een bad waaraan een mengsel van vijf eetlepels Dode Zee Zout, twee druppeltjes essentiële rozenolie en twee schepjes rozenknopjes is toegevoegd. Spoel het lichaam na het bad goed af.

 

INGREDIËNTEN

Dode Zee Zout, gedroodge rozenknopjes, essentiële rozenolie

 

INCI

Maris Sal (Dead Sea Salt) Rosa Centifolia, Parfum**, Citronellol**, Linalool**, Coumarin**, Eugenol**, Limonene**, Geraniol**
* uit gecontroleerde biologische teelt, ** bestanddeel uit 100% natuurzuivere aromaoliën, *** van 100% natuurzuivere oorsprong

© 2012 - 2022 Maak Op Uiterlijke Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel