Bruids make up

Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk schitterend uit zien en daar hoort een prachtige make-up bij!

Ongeveer 4 tot 6 weken voor de grote dag komt u langs in de salon. We bespreken dan samen wat uw wensen zijn. U krijgt ook een gezichtsverzorging. Samen gaan we tijdens een proefsessie bekijken welke make up er het beste bij u past en wat uw wensen zijn. Tijdens deze try-out wordt o.a. rekening gehouden met de bruidsjurk en het bruidsboeket. 

Als alles naar wens is, schrijf ik de gebruikte producten op, maak ik een foto, zodat we de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan. Als we hier uit zijn kom ik op de grote dag uw bruidsmake up tot in de puntjes verzorgen waarmee u zal stralen op uw trouwdag! Het is ook mogelijk om op een later tijdstip van de trouwdag terug te komen om de make up bij te werken. ( excl.) Dit is allemaal bespreekbaar.

Uiteraard is het ook mogelijk om de make up van uw familieleden of vrienden te verzorgen op de trouwdag. De kosten hiervoor bedragen € 45,00 pp incl. BTW.

Ook kunt u terecht voor uw nagels. Maak Op heeft veel verschillende kleuren gel polish lak en BIAB. Zie voor meer info onder het kopje nagels.

Veelgestelde vragen bruids make up:

Proef make up/Try out.

Hoelang van tevoren wordt een proef make up/ try out gedaan? 
Meestal 4-6 weken voor de trouwdatum. Als u het prettig vindt eerder een proef make up te doen is dat natuurlijk mogelijk in overleg.

Hoe lang duurt een proef make up/Try out? 
Ongeveer 1,5 uur.

Waarom wordt er voor gelegenheids make up geen try out gedaan? 
Voor een gelegenheids make up is dit niet nodig. Deze make up hoeft namelijk niet aan dezelfde eisen te voldoen als de bruidsmake up.

Make up
Moet ik mijn eigen make up regelen/meenemen? 
Nee, Maak Op heeft alle benodigde make up. Tenzij u dit natuurlijk zelf wenst.

Kan ik de gebruikte make up ook bestellen? 
Nee, Maak Op verkoopt geen make up producten, maar geeft u graag adviezen waar u de door Maak Op gebruikte make up kunt kopen. Na de try out krijgt u eventueel een lijstje mee waar de gebruikte make up producten op staan die gebruikt zijn tijdens de proef make up en waar u deze kunt aanschaffen.

Moet de make up op mijn trouwdag bijgewerkt worden? 
Het is aan te raden een poedertje tegen glimmen, mascara en een lippenstift aan te schaffen. Tijdens de try out krijgt u desgewenst van Maak Op een lijstje met de gebruikte producten en waar u deze producten kan kopen.

Blijft de make up op mijn trouwdag de hele dag goed zitten? 
Ja, Maak Op gebruikt professionele cosmetica en make up producten van oa: Make Up Studio die door professioneel aan te brengen de hele dag goed blijft zitten. U hoeft alleen wanneer u dat wenst zelf af en toe de poeder bij te werken (tegen glimmen) en uw lippen bij te werken. 

Ik gebruik zelf bijna geen make up, waarom wordt er dan toch foundation en poeder gebruikt? Ik ben bang dat ik mezelf dan niet meer herken.
Als de foundation en poeder op een natuurlijke manier wordt opgebracht en in de goede teint (gelijk aan de teint van de huid) ziet u niet dat u iets op heeft. Het is bedoeld om uw huid mooi egaal te maken waardoor dit weer mooier uitkomt op uw (trouw)foto 's. Door deze basis (foundation & poeder) blijft uw bruidsmake up de hele dag mooi en goed zitten. Door de basis komt de rest van uw make up beter over, denk bv aan uw oogmake up. Het geheel oogt rustiger met een goede basis.

 

 

© 2012 - 2022 Maak Op Uiterlijke Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel