Ontgiften van de huid

Botanical Beauty werkt met 100% natuurzuivere producten, mineraalrijk Dode Zee zout en koudgeperste oliën. Omdat uw huid in de loop van de tijd aan allerlei schadelijke stoffen wordt blootgesteld, gaat uw huid eerst ontgiften. Dit kunnen stoffen zijn uit de lucht maar ook van allerlei (synthetische) smeersels. Dit houdt in dat afvalstoffen uit het lichaam uitgescheiden worden. Dit gebeurt via uw organen (nieren, longen, darmen), maar ook via de huid. De huid kan hierdoor juist in de eerste periode van de behandeling de indruk geven dat de klachten alleen maar verergeren.
Dit is niet bij iedereen het geval maar wij willen u er toch graag op attent maken.
Klachten kunnen zijn: roodheid, schilfering, blaasjes en jeuk. Maar dit proces zorgt ervoor dat alle schadelijke stoffen uit uw huid verdwijnen en u weer een geheel nieuwe, gezonde huid aan gaat maken. Het begin proces kan 1 tot 2 weken duren. Het belangrijkste is dat u vol houdt. In de loop van de tweede week zult u merken dat de huid zich weer gaat herstellen en na drie weken heeft u de vernieuwings cyclus van de huid afgerond en is het nu alleen noodzaak om de huid goed te onderhouden. Wij willen u graag adviseren om de eerste 2 weken vele malen de plekken zeer dun in te smeren. Dit om de jeuk te verminderen en de huid een sneller herstel te geven. Terug naar de oorsprong.

Extra uitleg:

Dode Zee water heeft een ph waarde van 8. Hierdoor wordt de huid licht basisch en gaan de poriën open staan. Hierdoor worden alle voedingsstoffen en mineralen beter opgenomen door de huid via de haarzakjes in de huid.
Door de hygroscopische werking van het zout bevochtigt de huid zichzelf. Het zorgt er dus voor dat het vocht in de huid vastgehouden wordt in de huid.
De Mineralen in het zout trekken aan de lichaamszuren en worden door middel van de nieren, longen en huid uitgescheiden. Het teveel aan lichaamszuren maakt huid en lichaam ziek en kwetsbaar. Op deze manier kunnen we de huid en het lichaam ontgiften.
Door de open verbinding die er ontstaat door de hoge Ph waarde wordt er ook een verbinding gemaakt tussen het talg en de huidoppervlakte. De talg klimt langs de haartjes omhoog om zo de huid te verlaten.
Bij de talgklier zit het mineralen depot. Door de werking van het Dode Zee water wordt het mineralen depot aangevuld en worden alle schadelijke stoffen via het talg mee afgevoerd.
 

 

 

  • Dode Zee Water Puur 150 ml
    Dode Zee Water Puur 150 ml
    € 19,95
© 2012 - 2023 Maak Op Uiterlijke Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel